dijous, 9 de gener del 2014

Valoració final

Hola a tothom, 

avui entreguem l'última tasca de l'última pràctica de l'assignatura. També tancarem aquest blog, aquesta eina que ens ha servit a tots plegats per comunicar-nos i per analitzar el progrés del nostre projecte i de la nostra dinàmica com a equip. 
És per això que he vist oportú publicar una última entrada i fer una valoració final de l'assignatura de Competències TIC en Informació i Documentació

Un aspecte que vull comentar sobre l’assignatura és que aquesta comporta molta dedicació personal i d’hores d'estudi, cosa que durant el procés de matriculació crec que no s’explica prou bé.
En escollir les assignatures de cada semestre, estaria bé que es comentés i remarqués més bé que aquesta comporta molt de temps de treball per part de l’estudiant. Inicialment es tracta d’una assignatura bàsica i a l’hora de matricular-se no sembla una assignatura difícil ni que comporti aquesta dedicació, ja que tampoc es tracta d’una assignatura més específica de la carrera. 

Quan es cursen més de dues assignatures alhora, l'assignatura de Competències TIC en Informació i Documentació comporta una dedicació que a vegades absorbeix la dedicació que s’hagi de dedicar a les altres. No és tant per l'estudi o la feina a fer, sinó pel que comporta treballar en equip de forma virtual. No tothom té les mateixes franges de connexió i la presa de decisions s'allarga molt més. 



Personalment, m'he trobat que cursava tres assignatures més que aquesta i, en canvi, hi dedicava més hores lectives que no pas a la resta, les quals en canvi comporten més atenció d'estudi. Si ho hagués sabut inicialment, hauria agafat una assignatura menys, comptant que aquesta es tradueix en dues assignatures pel que fa a les hores de dedicació.

Penso que és un element molt important que s'hauria de millorar a nivell de la universitat per tal que els alumnes estiguin més conscienciats del que comporta aquesta assignatura i per evitar que perjudiqui l'estudi d'altres que temàticament poden ser més o igualment importants per la carrera de cada estudiant.

1 comentari:

  1. Molta sort en tots els projectes que et proposis!! Ha sigut un plaer!
    Una abraçada!:)

    ResponElimina