dijous, 9 de gener del 2014

FI DE PROJECTE


Hola a tothom!!

Crec que aquesta serà la meva última entrada al bloc així que intentaré sintetitzar el que ha suposat per mi aquesta assignatura de CTIC.

Vam iniciar l'assignatura amb un debat molt intens i ja ens va donar el toc d'alerta de com aniria el ritme de tot plegat. Sort que ja tenia experiència de trimestres anteriors i sabia el temps que necessitava invertir, però crec qeu les meves expectatives s'han desbordat.

CTIC ha estat una font inesgotable de nervis, tensió, incerteses, col·laboració i sobretot esforç molt d'esforç individual i col·lectiu.

La formació del grup va ser molt ràpida, i de seguida ens vam posar d’acord amb el tema que volíem desenvolupar i vam decidir el nom Col·laboradors de la Mediterrània, això si...Mai sense consensuar-ho, portem des del dia 10/10/2013 1085 correus electrònics i esperat que encara ens queden per enviar...
Després de la creació del document d'Acords inicials fins a la Planificació de totes les PAC’S aquesta assignatura ens ha fet servir per demostrar les nostres habilitats digitals i virtuals.

Hem pogut constatar les dificultats de la comunicació asíncrona. Particularment ha representat un gran esforç compatibilitzar la feina, la família i els estudis, per que costa moltíssim equiparar les hores de dedicació de persones que no tenen tantes càrregues i realment poder assumir-ho d’una manera senzilla ha representat un esforç faraònic. Per mi aquest ha estat un motiu de desànim i de vegades de replantejaments vitals.

Per altra banda hem adquirit molts coneixements i hem superat totes les dificultats entre tots amb bona voluntat i amb molt esperit de superació. Crec que ens quedarà una mena de “Síndrome d’Estocolm” de tot plegat.

Vull agrair el suport del nostre consultor en Joan Padrós, que sempre ha estat donant-nos suport i ens ha guiat amb moltíssima paciència en tot moment durant l’ assignatura.

També vull fer èmfasi d'agraïment als meus “Col·laboradors de la Mediterrània” vull remarcar el seu esforç, la seva paciència per haver-me “suportat” i animar-los a que segueixin amb la mateixa empenta e il·lusió.

Molta sort a tothom i que gaudiu de molts èxits.
Fins aviat! :)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada