dimecres, 8 de gener del 2014

Defensa: crítiques per millorar

Estem a punt d’acabar l’última tasca de l’assignatura: la defensa del projecte a l’aula. Aquesta ha estat una tasca més alleujada que la resta, amb menys volum de feina  i força interessant.

A través de les valoracions dels companys de l’aula sobre el nostre projecte grupal hem après com podríem millorar la feina feta per tal que encara fos molt millor o més ampliada. Totes les valoracions han estat ben rebudes com a crítiques per a la millora del projecte.
Les hem preses com un element més del procés de construcció de la Wiki. De fet, tant de bo haguéssim tingut una visió externa d’avaluació per tal que el resultat final fos molt millor.

Vull comentar, no obstant, que no totes les valoracions que hem rebut ens han semblat correctes. Al llarg de tot el projecte entre nosaltres hem mantingut una actitud respectuosa envers els altres. I encara no estiguéssim d’acord amb quelcom i tinguéssim opinions diferents, la crítica o la proposta posterior ha estat sempre respectuosa i com una inversió pels altres.



És per això que en trobar alguna valoració poc sensible amb els membres o que no justificava la crítica, el grup s’ha vist atacat en comptes de veure-hi una proposta de millora. No obstant això, totes les respostes que hem donat les hem volgut justificar correctament, fins i tot aquelles en què no hi estem d’acord.
Hem vist què significa que una altra persona no respecti prou a través d’una eina virtual i com dificulta el procés de treball a nivell emocional.


Les crítiques són benvingudes sempre que siguin constructives, sense aspectes subjectius i injustificats, per millorar el treball final i no desencisar els autors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada