dijous, 2 de gener del 2014

Valoració final del projecte digital



Des el 8 d'octubre de 2013, 972 missatges han portat a culminar el projecte del grup Col·laboradors de la Mediterrània.


Han estat tres mesos de treball d'una cosa que en principi semblava que anava a ser una tasca no gaire difícil, però que el temps passat ha deixat clar que fàcil no ha estat.


Vàrem començar el projecte amb molta il·lusió, la qual s'ha anat mantenint al llarg de les PAC dutes a terme. No només il·lusió és la paraula que ha definit el treball realitzat, la constància, l'afany de fer les coses el millor possible, aconseguir la millor nota i sobretot el temps de dedicació han estat les constants que han marcat l'evolució del trimestre en l'assignatura Competències TIC en la Informació i Comunicació.


Hi ha hagut moments de més tensió amb algun desacord en la forma de procedir, en la forma  d' entendre'ns fins i tot en la forma d'explicar-nos. Alguna que una altra desaparició temporal sense notificar però alhora involuntària, tenint en compte que tots tenim altres responsabilitats bé laborals, familiars o personals a més de la nostra tasca acadèmica. Tot això em porta a recordar l'exemple de la primera PAC a la qual vam haver de debatre i on s'exposava un hipotètic cas d'un grup de treball, o bé, potser no tan hipotètic ja que aquestes circumstàncies s'han anat donant al llarg del treball en grup real.


Però igual que passava en l'exemple del debat inicial, la PAC va acabar i les fases del projecte van ser lliurades segons el previst.


La meva reflexió personal una vegada finalitzat el projecte, encara pendents de la seva defensa, és molt positiu.


He après molt de les persones amb les que he col·laborat, sobretot tenint en compte que partíem de l'anonimat, tenint en compte també que les aptituds no eren iguals en tots els casos, però també que l'èxit del nostre treball ha estat la suma de totes aquestes diverses aptituds acompanyat d'una cosa fonamental, i que no és altra que la gran actitud demostrada per tot el grup.

Enrere han quedat les tensions, les hores de son, el treure temps d'on no hi havia i em queda una enorme satisfacció per haver col·laborat en aquest projecte en comú del grup Col·laboradors de la Mediterrània.


Gràcies companyes i gràcies a Joan Padrós per la tutoria realitzada.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada