divendres, 27 de desembre del 2013

Final PAC 4



Arribem al final de la PAC 4 i el nostre projecte toca a la seva fi.


No cal dir que ha estat la PAC més curta de les quatre programades per a aquest projecte, però també és cert que ha estat la més caòtica.


S'han unit certs aspectes com les absències injustificades i la descoordinació. Aquest últim punt és alguna cosa sobre el que tenia els meus dubtes tal com vaig expressar en el Mail remès al nostre debat el 16/12/13 12:32 “Personalment i per l'experiència que tinc, la coordinació compartida no sempre funciona (almenys en l'àmbit professional)”, però així havia de ser ja que no teníem més Pacs a la vista. No obstant això vull despersonalitzar l'assumpte ja que hauria succeït el mateix independentment d'els qui fossin els coordinadors.


Novament van sorgir les tan temudes presses i vam poder finalitzar el treball al són de la campana que marcava el final d'aquesta PAC4. Va haver-hi una certa polèmica entre el concepte aptitud i actitud (poden llegir-se els comentaris d'aquest bloc a l'apartat Treball en equip). Finalment va prevaler l'actitud i és que sense aquesta les aptituds queden relegades a un segon terme, i des d'aquest comentari vull agrair a les meves companyes de grup l'actitud dels últims dies (m'aneu a permetre i sense menysprear a ningú que faci un especial esment a Carme Román, la qual ha viscut enganxada aquests mesos a l'ordinador sent potser el màxim exponent del que vull expressar).


Gràcies també a Carme Sanchez per estar al peu del canó les últimes hores esperant que es finalitzessin els punts pendents i poder així alliberar la PAC (beneït Prezi). Lament que la nostra companya Mireia tingués imponderables que no li hagin permès estar el temps que ella desitjava, la seva col·laboració com la de tots ha estat vital en el desenvolupament del projecte.


Deixo per a un altre comentari la valoració general del projecte.


Gràcies companyes.



 Tu "Yo Puedo" es más importante que tu Coeficiente Intelectual (IQ). ” Robin Sharma




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada