dimecres, 11 de desembre del 2013

Finalitza la PAC3

Són les 0:03 del 2013.12.11 i la veritat que a aquestes hores un està ja una mica cansat .Aquests últims sis dies han estat una mica frenètics per a mi ja que d'una banda se m'ha ajuntat el post operatori (que l'únic que em deia el cos era "reposa i descansa") amb l'afany i la necessitat de culminar al final de la PAC3 de la millor manera possible.

Davant d'aquesta lluita mental entre el descans i el deure, ha guanyat aquest últim per tres raons fonamentals . La primera per ser conseqüent amb mi mateix i amb les obligacions que contrec (i més si és de forma voluntària), la segona raó és perquè simplement m'agrada veure com va creixent el nostre projecte en comú ( això crea una necessitat d' estar a sobre d'ell cada dia, m'apassiona ) i en tercer lloc i no menys important, per respecte a les meves companyes de viatge en aquesta aventura. A elles no puc defraudar, ni per corresponsabilitat ni per ètica, perquè donen tot el que poden i perquè igual que jo es dediquen en cos i ànima a aquest empresa comuna.


Però evidentment no tot és tan bonic. Segueixen de vegades les preocupacions i decepcions en veure que els teus missatges no són respostos (això ja ho va comentar Carme Román anteriorment), de vegades som culpables nosaltres mateixos per no comunicar les nostres pròpies absències (de vegades imprevistes, de vegades no). Tot això és disculpable, tots tenim responsabilitats paral·leles als estudis, tenim famílies, llars, treballs, obligacions ... , de vegades ens oblidem que necessitem temps lliure, temps per dedicar als nostres, temps ... simplement per dormir.


És cert que això últim ha creat certes tensions, però afortunadament s'han quedat en això, només tensions.


Una vegada que el grup torna a estar en contacte, la comunicació flueix, la voluntat és manifesta i els problemes es resolen a l'instant. És curiós veure que la preocupació de cinc dies es resol en només dos.


Finalitza aquesta PAC3 i m'agradaria fer una proposta de millora per a la PAC4. Cenyim-nos a la planificació, respectem dates, comuniquem absències, fem les revisions segons el previst, això farà que desapareguin les tensions sorgides i el treball fluirà com ha fluït en tot el desenvolupament de les altres PAC. Tinguem també molt en consideració les indicacions del tutor, no són gratuïtes .


Amb tot això, estic segur que aconseguirem el nostre objectiu.


És tard i al cos cal fer-li també algun regal, almenys una vegada al dia .


Bona nit .


http://www.cristoferdelatorre.com/colorea-dibujos/dibujos/miniatura_angelito-durmiendo-en-la-luna.gif

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada