dissabte, 16 de novembre del 2013

Fi de la PAC 2

Intentaré sintetitzar el que des del meu punt de vista ha significat la PAC 2.
 

Inici
L'inici d'aquesta PAC s'ha vist condicionat per la manca de definició de certes àrees com va ser el tema, la funció de coordinació i la por a semblar que un amb els seus comentaris volgués imposar-se al criteri del grup, criteri que en aquell moment era inexistent per la manca d'aportacions de tots.
 

Desenvolupament 
Confusió. Manca de seguiment d'unes línies mestres que ens portessin a finalitzar la practica de forma simple i sense estrès. Tanmateix, vam introduir a temps la funció de coordinació la qual cosa ens va donar un xic d'estructura en la voràgine de missatges entrecreuats.
 

Final  
Comencem a treballar amb una mica més de criteri i arribem a final de PAC amb els deures fets (a falta de la valoració del tutor), no sense haver passat per moments de crisi de grup.

Futur  

Hi ha una sèrie de línies ja establertes que ens porten a pensar que els errors ocorreguts en la PAC 2 no repetiran en la PAC 3. La funció de coordinadoción ja va deixar clar que és fonamental. Per tant, tots hem de tenir clar quina és la nostra funció dins del grup, treballar de forma autònoma en les funcions assignades i respectar la planificació prevista ajustant-nos a ella en temps i forma.
 

Al marge de totes aquestes reflexions personals, cal dir que si es va finalitzar la PAC 2 a temps va ser per alguna cosa essencial, la bona implicació i compromís de tot el grup i això em porta a pensar que no hi ha problemes perquè el projecte finalitzi amb èxit.
 

Salutacions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada