diumenge, 10 de novembre del 2013

Final de la PAC2

Suposo que tots ho volem fer molt bé, no descuidar-nos res i anar molt de pressa. Però com diu el refrany de la gent assenyada "Poc a poc i bona lletra".

Cap de nosaltres es pensava que fos tan difícil treballar sense parlar directament amb algú.


Quan ets davant la pantalla esperant una resposta que no arriba, et comences a posar nerviós. Però llavors penses en quan tu treballes tranquil·lament i segurament també hi ha algun company que espera una resposta.
Crec que si tots tenim una mica més de paciència i ens 
mirem una mica menys el melic, les properes PAC sortiran millor.

Carme Roman
10/11/13

4 comentaris:

  1. Estic totalment d'acord amb la teva reflexió, Carme. A la segona PAC hem tingut molta més feina, més activitats i més tasques. I enmig de tanta feina i essent la primera vegada en treballar així, crec que tots vam tenir un moment d'estrès. No obstant, després en veure la feina feta per tots i com ens hem anat ajudant i complementant, té la seva recompensa.
    No només aprenem a fer un projecte a través de les TIC, sinó a compartir i treballar amb altres persones en aquestes circumstàncies; gens fàcil, però segur que molt enriquidor :)

    ResponElimina
  2. Escolteu, malgrat els moments de crísis i de nervis.. ha sigut un plaer compartir amb vosaltres aquest projecte. De ben segur que somiaré amb vosaltres un parell de díes més....continuarà a la PAC·3...:)))

    ResponElimina
  3. Molts gràcies, Carme! Cap de nosaltres dubtem d'això, una cosa no treu l'altra. I crec que els nervis que haguem pogut tenir són normals en ser la primera vegada que treballem així. Així que endavant, a aprendre de tot el que se'ns va presentant.
    I crec que somiarem amb tots i amb el projecte durant tot aquest semestre ;P

    ResponElimina
  4. Hola Carme.

    Res a objectar als teus comentaris. Afegir només que l'experiència ha estat una mica traumàtica en certs moments però al final i amb l'ajuda del coordinador tot es va endegar de forma correcta.

    Com deia Oscar Wilde "L'experiència no té valor ètic, és simplement el nom que donem als nostres errors.".

    Salutacions.

    ResponElimina