dilluns, 25 de novembre del 2013

A meitat de camí en la PAC 3



Aquesta sembla una PAC menys convulsa que la 2. El treball es torna una mica més individual i no depèn tant dels moviments de la resta del grup. No obstant això serà necessària una avaluació total del projecte per veure que estan d'acord tots els apartats que desenvolupem els membres del grup.

Un dels riscos que hem de controlar o evitar és el d'entrar en un independentisme excessiu que ens allunyi l'esperit col·laboratiu de l'assignatura. Al cap i a la fi i encara responsables de certes àrees de l'estudi, som membres d'un equip i part d'un treball de grup.

L'aspecte més positiu o destacable és que la cohesió del grup i l'esperit positiu es manté al marge de les petites crisis viscudes fins al moment. Com a coordinador intento no anar mes enllà dels deures de la pròpia funció, he de reconèixer que de vegades més que per voluntat pròpia per deformació professional, he de esforçar-me per no traspassar del concepte coordinació al de direcció.

Com a resum, " progressem adequadament".

2 comentaris:

  1. La següent tasca era l’elaboració del contingut del projecte de la wiki: ens hem repartit els mòduls del projecte de la wiki i en base a la informació recollida li hem donat contingut a la wiki del projecte de Col·laboradors de la Mediterrània.
    Cal treballar els continguts, crear un estil homogeni, i buscar quelcom per complementar, fer bibliografia, webgrafia i homogeneïtzar tots els recursos utilitzats.
    Com diu en Toni: "progressem adequadament".

    ResponElimina
    Respostes
    1. Teniu raó, progressem adequadament, però és una PAC tan diferent de les altres dues que a vegades em sembla que estic treballant sola en una altra assignatura.
      Això ho dic pel tipus de feina que fem en aquesta, acostumats a compartir-ho tot, resulta xocant fer-ho tot sola.

      Elimina